Αντιεκρηκτικού τύπου βαρούλκα STAHL Ex

Αντιεκρηκτικού Τύπου Ex Βαρούλκα Αλυσίδας
STAHL CraneSystems

Βαρούλκα αλυσίδας STAHL

Tα αντιεκρηκτικού τύπου Ex βαρούλκα αλυσίδας
STAHL CraneSystems είναι πιστοποιημένα κατά ATEX και IECEx για Zone 1,21 ή 22. Πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και λειτουργίας, επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Η μεγάλη ανυψωτική ικανότητα σε συνδυασμό με την ταχύτητα ανύψωσης των βαρούλκων STAHL διατηρούν την απόδοση του μηχανήματος σε υψηλά επίπεδα.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Αντιεκρηκτικού Τύπου Ex Βαρούλκα Συρματόσχοινου/ Βίντσια
STAHL CraneSystems

Βαρούλκα STAHL

Τα βαρούλκα αντιεκρηκτικού τύπου Ex συρματόσχοινου/ βίντσια χαρακτηρίζονται ως κορυφαία μοντέλα στο είδος τους. Είναι πιστοποιημένα κατά ATEX και IECEx για Zone 1,2, 21 ή 22. Διακρίνονται για την εργονομία, τη μοντέρνα σχεδίαση και την ασφάλεια που παρέχουν στο χειριστή. Τα βαρούλκα STAHL εγγυώνται τη μέγιστη απόδοση που ξεπερνά το προσδοκώμενο χάρη στα ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Αντιεκρηκτικού Τύπου Ex Βαρούλκα Συρματόσχοινου
STAHL CraneSystems για τερματικούς σταθμούς LNG

Βαρούλκα Συρματόσχοινου STAHL

Τα βαρούλκα συρματόσχοινου αντιεκρηκτικού τύπου από την STAHL CraneSystems είναι η ειδικά μελετημένη λύση για όλες τις μονάδες υγροποιημένου φυσικού αερίου και τερματικούς σταθμούς LNG, με τέσσερα επίπεδα ασφάλειας. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς συμβούλους μας και επιλέξτε το βαρούλκο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Aντιεκρηκτικού Τύπου Ex Εξοπλισμός STAHL CraneSystems

Αντιεκρηκτικού τύπου εξοπλισμός
STAHL

Ο εξοπλισμός Ex αντιεκρηκτικού τύπου από τον κορυφαίο κατασκευαστή STAHL CraneSystems χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή και υψηλές αποδόσεις. Ο STAHL αντιεκρηκτικού τύπου εξοπλισμός είναι ανθεκτικός και επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής. Λειτουργεί ομαλά και ανταπεξέρχεται στη διεκπεραίωση κάθε ανυψωτικού έργου ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει κάνει τον εξοπλισμό αντιεκρηκτικού τύπου να ξεχωρίζει.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies. Με την χρήση του αποδέχεστε τους όρους χρήσης ΠερισσότεραΑποδοχή