Βαρούλκα Συρματόσχοινου STAHL


Βαρούλκα Συρματόσχοινου
Σειρά SH STAHL CraneSystems

Βαρούλκα SH STAHL

Την πλέον αξιόπιστη πρόταση της STAHL CraneSystems αποτελούν τα βαρούλκα συρματόσχοινου της σειράς S wire rope hoist για τη διαχείριση φορτίων έως και 25000Kg. Η μεγάλη ανυψωτική ικανότητα και το ύψος ανυψώσεως ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανυψωτικές εργασίες.


Διαβάστε το Εγχειρίδιο Χρήσης


Βαρούλκα Συρματόσχοινου
Σειρά AS 7 STAHL CraneSystems

Βαρούλκα AS7 STAHL

Τα υψηλών προδιαγραφών βαρούλκα STAHL AS7 Wire Rope Hoist διαθέτουν με καινοτόμα, προηγμένη τεχνολογία και ανυψωτικές ικανότητες έως και 125ton. Μιλήστε με έναν ειδικό σύμβουλο και μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά τους.


Διαβάστε το Εγχειρίδιο Χρήσης


Βαρούλκα / Βίντσια
SHW 8 STAHL CraneSystems

Βαρούλκα SHW 8

H σειρά SHW 8 περιλαμβάνει βαρέως τύπου βαρούλκα συρματόσχοινου STAHL / Βίντσια για χρήση σε ειδικά περιβάλλοντα και απαιτητικές εργασίες με δυνατότητα διαχείρισης φορτίων έως και 160ton. Αποδίδουν στο μέγιστο επίπεδο χάρη στην εξαιρετική ανυψωτική ικανότητα που έχουν.


Διαβάστε τα 2 Εγχειρίδια Χρήσης


Αντιεκρηκτικού Τύπου Ex ATEX Βαρούλκα / Βίντσια Συρματόσχοινου
STAHL CraneSystems

Βαρούλκα αντιεκρηκτικού τύπου EX

Τα βαρούλκα συρματόσχοινου αντιεκρηκτικού τύπου είναι πιστοποιημένα κατά ATEX and IECEx for Zone 1,2,21 or 22. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη ανυψωτική ικανότητα που έχουν καθώς και εξαιρετική αντοχή ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες εργασίας.


Δείτε τα εγχειρίδια και τα σχετικά έντυπα:


Βαρούλκα Συρματόσχοινου
Σειράς TDC Twin Drive STAHL CraneSystems

Βαρούλκα TDC STAHL

Η σειρά TDC Twin Drive Concept είναι η ασυμβίβαστη λύση για βαρούλκα σύμφωνα με το DIN EN 14492-2, Παράρτημα Β. Τα βαρούλκα συρματόσχοινου της σειράς TDC είναι κατάλληλα για τη μεταφορά τετηγμένων μετάλλων και για χρήση σε εφαρμογές υψηλού κινδύνου: π.χ. οξέα, αλκάλια, αέρια ή μεταφορά μέσω αγωγών αερίου και οξέος. Τα βαρούλκα συρματόσχοινου είναι εξοπλισμένα με δύο ηλεκτροκινητήρες, μειωτήρες και μονάδες. Γενικά, και οι δύο κινητήρες λειτουργούν συγχρονισμένα με στόχο τη μέγιστη απόδοση.


Δείτε τα εγχειρίδια και τα σχετικά έντυπα:


Βαρούλκα Συρματόσχοινου Σειρά LNG STAHL CraneSystems

Βαρούλκα STAHL LNG

Η σειρά βαρούλκων συρματόσχοινου STAHL CraneSystems LNG αποτελεί την ειδικά μελετημένη λύση για μονάδες υγροποιημένου φυσικού αερίου και τερματικούς σταθμούς LNG, με τέσσερα επίπεδα ασφάλειας. Είναι φιλικά προς το χειριστή και ασφαλή στη χρήση τους παρά τις συνθήκες εργασίας.


Δείτε τo εγχειρίδιo:


Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies. Με την χρήση του αποδέχεστε τους όρους χρήσης ΠερισσότεραΑποδοχή