Εξοπλισμός Γερανογεφυρών STAHL


Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός & Συστήματα Ασφαλείας Γερανογεφυρών
STAHL CraneSystems

Προϊόντα STAHL

Η STAHL CraneSystems διαθέτει μία πλήρη σειρά ηλεκτρολογικών προϊόντων (πίνακες, ρελέ, inverter) και προϊόντα ασφαλείας για γερανογέφυρες (τερματικά τύπου σταυρού, συστήματα υπερφόρτωσης και απεικόνισης κατάστασης, φαροσειρήνες κλπ).


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Πλαγιοφορείς STAHL CraneSystems

Πλαγιοφορείς STAHL

Η STAHL CraneSystems διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά πλαγιοφορέων για μονού, διπλού ή κρεμαστού τύπου γερανογέφυρες. Οι πλαγιοφορείς έχουν μεγάλη αντοχή καθώς και ανυψωτική ικανότητα. Επικοινωνήστε με έναν ειδικό σύμβουλο για την κατάλληλη επιλογή του εξοπλισμού που σας ταιριάζει.


Δείτε τo σχετικό έντυπο:


Σετ Ράουλα STAHL CraneSystems

Σετ Ράουλα STAHL

Η σειρά μπλοκ των τροχών SR χρησιμοποιείται σε γερανογέφυρες, φορεία, σε ειδικές εφαρμογές αλλά και κατασκευές. Το μπλοκ τροχών SR διατίθεται σε έξι διαφορετικά μεγέθη για μεγάλα φορτία τροχών από 5.000 kg έως 30.000 kg. Το μπλοκ τροχών SR μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε εφαρμογή μετακίνησης φορτίων.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Ηλεκτρομειωτήρες Κίνησης STAHL CraneSystems

Ηλεκτρομειωτήρες κίνησης STAHL

Στην STAHL CraneSystems ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να βρει αυτό που αναζητά σχετικά με τους ηλεκτρομειωτήρες κίνησης. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ηλεκτρομειωτήρων κίνησης STAHL μονής ή διπλής ταχύτητας ή με χρήση inventer.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Πρόγραμμα Εξοπλισμού Αντιεκρηκτικού Τύπου (Ex ATEX)
STAHL CraneSystems

Πρόγραμμα εξοπλισμού αντιεκρηκτικού
τύπου STAHL

Το Πρόγραμμα Εξοπλισμού Αντιεκρηκτικού Τύπου, που συγκαταλέγεται μεταξύ των ασφαλέστερων τεχνολογιών, διατίθενται στην αγορά για τις εταιρείες χημικών, πετρελαιοειδών, φαρμακοβιομηχανίες, βιομηχανία τροφίμων καθώς και βιομηχανίες παροχής ενέργειας, ναυπηγικής, offshore βιομηχανίες και υγροποίησης φυσικού αερίου (LNG).


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies. Με την χρήση του αποδέχεστε τους όρους χρήσης ΠερισσότεραΑποδοχή