Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία STAHL CraneSystems με ισχυρή θέση στην ελληνική αγορά και στο χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων παγκοσμίως, διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, την τεχνογνωσία καθώς και την καινοτομία. Ως ένας από τους καταξιωμένους οίκους μηχανημάτων σε διεθνές επίπεδο, η STAHL CraneSystems παρέχει εξειδικευμένες λύσεις και μελέτες κατασκευών στον πελάτη, ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο ακραίες απαιτήσεις. Η STAHL CraneSystems αποτελεί την αξιόπιστη λύση που αναζητά ο πελάτης για την αγορά αντιεκρηκτικού εξοπλισμού, βαρούλκων, εξοπλισμού ανύψωσης καθώς και εξαρτημάτων γερανογέφυρας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της STAHL CraneSystems είναι δίπλα στον πελάτη σε κάθε ανάγκη του.

Η εταιρεία

 

Η STAHL CraneSystems κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών εξοπλισμού ανύψωσης και εξαρτημάτων γερανογεφυρών σε διεθνές επίπεδο και είναι ο παγκόσμιος ειδικός στον τομέα της τεχνολογίας αντιεκρηκτικού τύπου εξοπλισμού ανύψωσης. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας είναι πλήρες και μοναδικό στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα θέτουν υψηλά πρότυπα όσον αφορά την καινοτομία, την τεχνολογία και την ποιότητα. Κατά συνέπεια ορθώς κατατάσσονται ως προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η STAHL CraneSystems κατέχει ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά, χάρη στην τεχνογνωσία της σχετικά με τις λύσεις συστημάτων ανύψωσης. Εάν ένα τυποποιημένο προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις του πελάτη, οι υπεύθυνοι μηχανικοί και τεχνικοί μας, θα αναπτύξουν μια κατάλληλη λύση. Τα βαρούλκα και τα εξαρτήματά για γερανογέφυρες, προϊόντα της σύγχρονης σειράς παραγωγής, αποτελούν τη βάση για το σταθερά υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Το πελατολόγιο της STAHL CraneSystems περιλαμβάνει απαιτητικές και αξιόπιστες εταιρείες EPC, κατασκευαστές μηχανημάτων και συστημάτων, κατασκευαστές γερανογεφυρών αλλά και τελικούς πελάτες / χρήστες.

Stahl Worldwide

 

Τα συστήματα ανύψωσης και ο εξοπλισμός γερανογέφυρας της STAHL CraneSystems διατίθεται σε όλο τον κόσμο.
Τα προϊόντα αναπτύσσονται από έμπειρους μηχανικούς, και κατασκευάζονται με τη μέγιστη προσοχή σύμφωνα με τα δοκιμασμένα και εφαρμοσμένα πρότυπα ποιότητας. Πολλές εταιρείες παγκοσμίως από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας δείχνουν εμπιστοσύνη στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που θέτει η  STAHL CraneSystems καθώς και στην ασφάλεια και ποιότητα που προσφέρουν. Το παγκόσμιο δίκτυο της STAHL CraneSystems είναι η αξιόπιστη λύση για τον πελάτη έχοντας πάνω από 100 αντιπροσώπους και υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο. Στόχος της STAHL CraneSystems είναι η εξειδικευμένη υποστήριξη στον πελάτη και η εύρεση λύσεων για τον STAHL εξοπλισμό. Επίσης, η STAHL CraneSystems προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δηλαδή από την κατασκευή του συστήματος, την εγκατάσταση και την πιστοποίηση του καθώς και την τεχνική υποστήριξη σε όποια δυσκολία προκύψει.

Η STAHL CraneSystems διατηρώντας τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά στα προϊόντα της, παραμένει ανάμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη και το περιβάλλον.

Με μια ματιά η STAHL CraneSystems

  • Ιδρύθηκε: το 1876 από τον Rafael Stahl
    στη Στουτγάρδη
  • Υπάλληλοι: Περίπου. 700 σε όλο τον κόσμο
  • Διευθύνων Σύμβουλος: Werner Wagner

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies. Με την χρήση του αποδέχεστε τους όρους χρήσης ΠερισσότεραΑποδοχή